Wie zijn wij?

In februari 2014 besloot een groep enthousiaste studenten dat het tijd werd dat Engineering ook een studievereniging moest hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuwe studievereniging was geboren.
Sv Amoras is dé studievereniging voor heel Engineering (IPO, WTB, TBK, ELT en ESE) op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Het doel van deze studievereniging is je medestudenten van jouw opleiding, maar ook van andere opleidingen onder Engineering beter te leren kennen en de sfeer op school te vergroten. Naast contact leggen met medestudenten, zorgen we er ook voor dat je meer kennis krijgt over je vakgebied en de bedrijven daarin.

Daarnaast werkt de vereniging intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden naar een hoger niveau tillen. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo zijn er borrels en feesten, maar ook externe activiteiten zoals excursies naar bedrijven.

De activiteitencommissie 2018 – 2019:

• Ilse Eijkelkamp
  • Floris van Loy
  • Sven van Bezooijen

Activiteitencommissie

Deze commissie gaat over de organisatie van de schoolgerelateerde activiteiten. Dit zal grotendeels de activiteiten zijn die we met onze sponsoren willen plannen. Denk hierbij aan lunchlezingen, workshops en eventueel excursies. In de toekomst wanneer deze commissie wat gegroeid is, is het de bedoeling dat deze commissie zich ook bezig gaat houden met het helpen bij studiekeuzecheck, alumni en eventueel iets in de eventweek etc.

De introductieweek is de aftrap van het schooljaar, maar zeker ook de eerste indruk voor veel mensen op Amoras. De introductiecommissie is het hele jaar bezig met het plannen van het programma, maar daarnaast ook in de weer met het faciliteren van alle benodigde voorzieningen zoals slaapplekken voor 200 man, voedsel en sanitair voor de nieuwe HAN-studenten van de faculteit Engineering.