Hardware engineer

Hardware engineer

Wie zijn wij?

MA-IT levert kennis en kunde aan de technische wereld. Onze corebusiness is het adviseren en uitvoeren van software- en hardware projecten in de industriële automatisering. De engineers bij MA-IT zijn zeer divers; van doorgewinterde consultants engineering, tot en met getalenteerde juniors. Door deze enthousiaste en gedreven engineers blijven we sterk groeien. Daarom zijn we nu intensief op zoek naar Hardware Engineers.

Hoe ziet jouw functie eruit?

 • Een Project Engineer Electrical voert zelfstandig en in teamverband automatiserings-projecten uit. De Project Engineer heeft ervaring in het opstellen van een functioneel ontwerp aan de hand van klanten eisen en weet deze te vertalen naar een technisch ontwerp.
 • Het helpen opstellen en het afstemmen met de klant van een functioneel ontwerp en vervolgens uitwerken van het functionele ontwerp in een technisch ontwerp.
 • Als elektrotechnisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het maken en updaten van diverse elektrotechnische tekeningen. Je maakt diverse Electrical diagrams en voert bij het opstellen van de tekeningen nauw overleg met de afdelingen development en assemblage. Je zorgt ervoor dat de juiste projectdocumentatie beschikbaar is en werkt samen met je collega’s aan diverse projecten in de industriële automatisering.

Extra informatie:

 • Functie eisen
  • Afgeronde opleiding MBO/HBO elektrotechniek
  • Kennis van laagspanningsverdelers, besturingspanelen en PLC’s
  • Gedegen kennis en ervaring met E-plan, bij voorkeur versie 5.7 of P8
  • Teamplayer
  • Vol-VCA is een pré
  • Goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift

Wat bieden wij:

Natuurlijk een goed salaris en pensioen, maar ook diverse netto vergoedingen voor telefoon en internet. Omdat je in dit werk nooit bent uitgeleerd, blijven we in je investeren door middel van een ruim opleidingsbudget. Als professional wil je niets liever dan een transparante en duidelijke organisatie, die je steunt in je persoonlijke groei. Ook hierop kan je bij MA-IT vertrouwen. En misschien wel nog belangrijker: je werkt met prettige collega’s en op afwisselende projecten.

Contactgegevens:

Ben je op zoek naar een bedrijf dat naadloos bij je past? Is dit de ideale functie die precies is wat je wilt? Ga dan naar de MA-IT website: www.ma-it.nl Upload je CV en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wil je eerst telefonisch contact? Neem dan contact op met Fabian Grootfaam, afdeling Recruitment. Tel. 0570-510011 / 06-33 38 49 00. Mail: grootfaam@ma-it.nl