Over Amoras

Sv Amoras is dé studievereniging van Engineering en Automotive. Wij zijn er zodat jij het meeste uit je studietijd haalt, zowel voor de studie als daarbuiten.

Wat is Amoras

Studievereniging Amoras is ontstaan vanuit de behoefte van studenten aan een plek waar zij elkaar kunnen ontmoeten en waar zij hun studie-ervaringen kunnen verbeteren. Bij het volgen van een technische opleiding is het vaak lastig om in contact te komen met medestudenten en om de opleiding in de praktijk te ervaren. Amoras biedt daarom verschillende activiteiten en evenementen aan die gericht zijn op het vergroten van de kennis en ervaring van de studenten.

Historie
De vereniging is opgericht in 2014 en heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Op dit moment heeft Amoras meer dan 200 leden die allemaal een technische opleiding volgen aan de HAN. De vereniging is volledig gerund door studenten en wordt ondersteund door de hogeschool.

Doel
Een van de belangrijkste doelen van Studievereniging Amoras is het behartigen van de belangen van haar leden. Dit betekent onder andere dat de vereniging opkomt voor de rechten en belangen van de studenten, maar ook dat zij zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.

Gezelligheid
Daarnaast organiseert Amoras diverse activiteiten en evenementen. Deze zijn erop gericht om de studie-ervaring van de studenten te verbeteren, maar ook om de onderlinge band tussen de leden te versterken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan workshops, bedrijfsbezoeken, excursies en sociale activiteiten zoals borrels en feesten.

Oneindig veel connecties
Een ander belangrijk aspect van Studievereniging Amoras is de samenwerking met andere studieverenigingen en organisaties. Door samen te werken kunnen studenten nog meer ervaringen opdoen en kunnen zij hun netwerk vergroten. Zo organiseert Amoras regelmatig evenementen samen met andere studieverenigingen en wordt er samengewerkt met bedrijven en instellingen om de studenten te voorzien van interessante en relevante informatie.

Lid worden dus!
Kortom, Studievereniging Amoras is een dynamische en actieve vereniging die zich inzet voor de belangen van haar leden en hen helpt bij het verbeteren van hun studie ervaring. Door het organiseren van diverse activiteiten en het stimuleren van samenwerking tussen studenten, biedt Amoras haar leden een platform waar zij kunnen groeien en zichzelf kunnen ontwikkelen.


Interesse? Met een lidmaatschap krijg jij alles mee, en wordt je als eerste uitgenodigd voor verschillende activiteiten en feesten!

.

Winkelwagen