Amoras helpt!

Amoras als aanvulling op je studie. Bij of met Amoras wordt studeren makkelijker. Lees meer over bijlessen, skills vrijstelling, excursies en meer.

Hulpmiddelen

Vindt hier alle hulpmiddelen die Amoras te bieden heeft tijdens jou studie! Denk hierbij aan bijles, vrij project en meer.

Bijles

Bij Amoras staat de studievoortgang voorop, bijles geven of krijgen is mogelijk, meld je aan via onderstaande knop.

Vrij project

Bij Amoras is het mogelijk om een vrij project te krijgen! Vraag na wat de mogelijkheden zijn via info@svamoras.nl

Skills vrijstelling

Een aantal zaken voor professional skills kunnen behaald worden via S.v. Amoras, (denk hierbij aan presenteren en vergaderen), zo hoef jij minder lessen te volgen!
Meer info? info@svamoras.nl

Vertrouwenspersonen

Heb jij zaken die je wat meer in vertrouwelijkheid wil delen? Onze gecertificeerde vertrouwenspersoon staat voor je klaar!

Kennis werving

Naast directe hulpmiddelen, bied Amoras ook een veelal aan activiteiten en mogelijkheden tot het verbreden en verbeteren van jou kennis en skills.
Denk hierbij aan masterclasses, excursies, actief lidmaatschap en meer.

Actief lidmaatschap

Lid zijn van een hechte groep, je medestudenten helpen met doelen behalen en vooral een hoop gezelligheid? Word dan actief lid! Als actief lid heb jij exclusieve toegang tot de vereniging!

Masterclasses

Amoras houd via de partners diverse masterclasses, deze masterclasses staan goed op je c.v. en helpen jou als persoon! Houd de evenementenagenda in de gaten voor de opties!

Excursies

Bij Amoras is het contact met het bedrijfsleven zeer groot, en kunnen wij diverse excursies aanbieden naar bedrijven als NXP, Tata steel en Voorman Steel Group! Gezellig nieuwe connecties leggen en je kennis verrijken!

Tech-dag

Dé Tech dag in de eventweek van Januari is de uitgelichte mogelijkheid om je kennis in één dag flink omhoog te brengen. Door middel van de meerdere lezingen die aangeboden worden door interessante bedrijven kun jij de markt op een andere manier leren kennen!

Winkelwagen