Educatie

Vind hier de studie gerelateerde informatie die je nodig hebt van de HAN. Denk aan medewerkers, online media, software en andere vormen van ondersteuning.

HAN hulpmiddelen

Vindt hier alle hulpmiddelen, software of andere handigheden die jij kan gebruiken tijdens je studie. Dit betreft zowel direct HAN gerelateerd materiaal als materiaal dat je als student kan verkrijgen.

Pro Tip: Klik op het logo om er makkelijk heen te gaan!

Onderwijsonline

OnderwijsOnline gebruik je vooral voor het delen van onderwijsmateriaal en algemene informatie over de opleiding. OnderwijsOnline kan tijdens het gehele onderwijsproces ingezet worden, zowel vóór, tijdens of na het face2face moment. Bepaalde media en externe leerfunctionaliteiten kun je insluiten in OnderwijsOnline.

Osiris

OSIRIS is dus het studentinformatiesysteem van de HAN. In Osiris houdt de HAN jouw studieresultaten en studievoortgang bij. Daarnaast organiseer je in OSIRIS jouw studie. Je tekent je in OSIRIS in op het onderwijs dat je wilt gaan volgen en op de tentamens die jij wil maken.
 
Een vrijstelling of vrije minor aanvragen? Een afspraak plannen met je studiebegeleider of een verklaring van inschrijving uitdraaien? Ook dit regel je eenvoudig in OSIRIS of via de speciale app.

Lokalen reserveren

Binnen de HAN is het mogelijk om via selfservice ruimtes, AV-middelen en catering te reserveren. Let op: De verschillende selfserviceformulieren zijn niet met elkaar gekoppeld. Wanneer je bijvoorbeeld in een vergaderruimte nog een AV-middel nodig hebt dan dien je naast het formulier ‘vergaderruimte reserveren’ het formulier ‘middelen reserveren’ apart in te vullen. Dit geldt ook voor het bestellen van catering.

Roostering

Waar heb ik les, op welk tijdstip? Wanneer zijn mijn lesweken en wanneer ben ik vrij? Op deze pagina vind je meer informatie over jouw rooster én over je vakanties.

Medewerker vinden

Binnen de HAN is het mogelijk om werknemers snel te vinden met een online tool. Dus weet je niet wat de afkorting is van een medewerker/leerraar. Of ben jij opzoek naar de contact gegevens vaan een medewerker/leerraar. Gebruik dan de online tool van de HAN om hierachter te komen.

HAN-insite

HAN Insite is de online omgeving van de HAN. Het is een afgeschermde omgeving, speciaal voor studenten en medewerkers van de HAN. Via HAN Insite kun je onder andere informatie vinden over:

Evenementen en Excursies

Op de HAN zijn meerdere evenementen en excursies, deze zijn te vinden op onze evenementenpagina! Klik op de box voor meer informatie!


Studie centra

De website van Studiecentra HAN is op de eerste plaats bestemd voor studenten en medewerkers van de HAN University of Applied Sciences.
 
Zij kunnen hier terecht voor online informatie over de vier studiecentra en hebben toegang tot een groot aantal informatiebronnen.

Handin

Handin is de plaats voor het inleveren van alle projecten en onderwijsproducten. Klik hieronder om ernaartoe te gaan!

Jaarplanning

De jaarplanning is een belangrijk onderdeel als je bijvoorbeeld je vakantie wilt inplannen! Hier vind je hem gemakkelijk

Winkelwagen