Online PubQuiz met Linkit

Date(s) - 30/06/2020

Jitsi

Ben je klaar met corona en wil je graag nieuwe mensen leren kennen die dezelfde interesses als jij hebben? Op dinsdagavond 30 juni om 20:00 uur organiseren studieverenigingen Linkit en Amoras dé ultieme online quiz! Studievereniging Amoras is de studievereniging van Engineering uit Arnhem. Studievereniging Linkit is de vereniging van Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen. Neem een kijkje op de site voor meer informatie. Samen zijn deze verenigingen bij elkaar gekomen om een leuke en leerzame quiz te organiseren en natuurlijk vooral om elkaar te leren kennen! De online quiz zal georganiseerd worden via Kahoot.it en je neemt individueel deel aan de quiz. Dit omdat je dan gezellig met iedereen in dezelfde ruimte kunt kletsen! Deze link zal later worden gedeeld. Schrijf je in en leer op een competitieve, maar gezellige manier mensen kennen buiten je eigen studievereniging! Natuurlijk zal er een leuke prijsje zijn voor de winnaar! Inschrijven voor de quiz als lid van Studieverenging Amoras kan hieronder. We zien jullie dan!

Reserveringen

Telefoonnummer is niet verplicht! (Indien je niet bent ingelogd)

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Volgende Online activiteiten activiteiten

• Geen evenementen in deze categorie
  • Andere categorieën