Studiereis naar Praag

Reserveringen

Reserveer nu

Evenement type

📚 🚅 Studiereis naar Praag!

📅 In de week van 21 okt. 2024 gaan we met de trein naar het prachtige Praag voor een week vol exploratie, plezier en veel lachen samen!

Deze boeiende reis biedt een rijk gevuld programma, waaronder een bezoek aan een technische universiteit, een kroegentocht en diverse andere exploratieve bezoeken. Meer informatie over het volledige programma volgt.

Voor maar 150 euro voor algemeen leden, en 180 euro voor niet leden krijg je de kans om unieke plekken te bezoeken en bijzondere activiteiten te ondernemen die je anders misschien (vrijwel zeker) nooit zelf zou ervaren.

🎒 We verblijven in een gezellig hostel, en er is plaats voor slechts 30 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden!

💼 Details over zaken als schema’s, verblijf etc. volgen later. De reiscommissie wilt eerst vaststellen of er voldoende mensen meegaan. Ga je mee op dit onvergetelijke avontuur? Schrijf je snel in!

Mocht je interesse hebben in de goedkopere prijs? Jezelf inschrijven als lid kan hier.

Reserveringen

Registratiegegevens

Booking Summary

x Standaardticket