Over Amoras

Wie zijn wij?

In februari 2014 besloot een groep enthousiaste studenten dat het tijd werd dat Engineering en Automotive ook een studievereniging moest hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuwe studievereniging was geboren.
Sv Amoras is dé studievereniging voor de Academie van Engineering en Automotive op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hieronder vallen de opleidingen: Industrieel Product Ontwerpen, Werktuigbouwkunde,  Industrial Power Systems, Embedded Systems Engineering, Technische Bedrijfskunde en Automotive

 

Het doel van deze studievereniging is je medestudenten binnen jouw opleiding en daarbuiten, bij de andere opleiding van de Academie, te  leren  kennen. Naast contact leggen met medestudenten, zorgen we er ook voor dat je meer kennis krijgt over je vakgebied en de bedrijven daarin.

 

Daarnaast werkt de vereniging intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden naar een hoger niveau tillen. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo zijn er borrels en feesten, maar ook externe activiteiten zoals excursies naar bedrijven.

Het bestuur van 2021-2022:

 • Voorzitter: Sam Degens
 • Secretaris: Lucas Bolwidt
 • Penningmeester: Jur Bennik

Bestuur

Wij zijn het bestuur van sv Amoras. Met zijn alle houden we de vereniging draaiend en hopen we studenten te kunnen helpen met hun studie, maar ook een hele gezellige tijd te geven!

Heb jij interesse in onze vereniging? Dan kun je ons altijd mailen naar info@svamoras.nl

Studiereiscommissie

De studiereiscommissie is de commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis van sv Amoras. Tijdens de studiereis worden er verschillende bedrijven bezocht die interessant zijn voor alle opleidingen binnen Engineering. Naast bedrijfsbezoeken is er natuurlijk ook genoeg tijd voor cultuur, gezelligheid en feesten.

Heb je leuke ideeën of wil jij ook lid worden?
Stuur ons een mail naar intern@svamoras.nl

De feest- en activiteitencommissie 2021-2022:

 • Voorzitter: Thijs Lamers
 • Harold Stolk
 • Martijn van Dijk
 • Karts van de Pol
 • Vincent Schut
 • Birgit Snappers

Feest- en activiteitencommissie

Naast schoolactiviteiten vinden wij het ook belangrijk dat je geniet van je studie. Daarom organiseren wij feesten door het hele schooljaar om het meeste uit je studententijd te halen. Hier vallen feesten onder zoals het kerstgala wat elk jaar georganiseerd wordt en de Back to School party wat we dit jaar georganiseerd hebben samen met andere verenigingen. Maar om iedereen wat te bieden proberen we ook evenementen te organiseren zoals een filmavond of spooktocht. Hiermee hopen wij onze leden ook buiten school met elkaar in contact te laten komen.

Heb je leuke ideeën of wil jij ook lid worden?
Stuur ons een mail naar intern@svamoras.nl

De introcommissie 2020-2021:

 • Ilse
 • Esmee
 • Irwin
 • Jeroen
 • Sander

Introcommissie

De introductieweek is de aftrap van het schooljaar, maar zeker ook de eerste indruk voor veel mensen op Amoras. De introductiecommissie is het hele jaar bezig met het plannen van het programma, maar daarnaast ook in de weer met het faciliteren van alle benodigde voorzieningen zoals slaapplekken voor 200 man, voedsel en sanitair voor de nieuwe HAN-studenten van de faculteit Engineering.

Heb je leuke ideeën of wil jij ook lid worden?
Stuur ons een mail naar intern@svamoras.nl

Lid worden of ons team versterken?

Meld je dan aan via https://www.svamoras.nl/home/voor-studenten/actief-lidmaatschap/


Opzoek naar een samenwerking?

Wij kunnen samen met onze studenten u een tal van mogelijkheden aan bieden.

U kunt onder andere vacatures en stage aanbiedingen plaatsen in onze vacaturebank,

samen een activiteit organiseren, kamers verhuren en nog veel meer!

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Compare