Over Ons

Wie zijn wij?

In februari 2014 besloot een groep enthousiaste studenten dat het tijd werd dat Engineering ook een studievereniging moest hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Een nieuwe studievereniging was geboren.
Sv Amoras is dé studievereniging voor heel Engineering (IPO, WTB, TBK, ELT en ESE) op de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Het doel van deze studievereniging is je medestudenten van jouw opleiding, maar ook van andere opleidingen onder Engineering beter te leren kennen en de sfeer op school te vergroten. Naast contact leggen met medestudenten, zorgen we er ook voor dat je meer kennis krijgt over je vakgebied en de bedrijven daarin.

Daarnaast werkt de vereniging intensief samen met het bedrijfsleven. Als vereniging willen wij de studie van onze leden naar een hoger niveau tillen. Dit wordt gedaan door middel van het organiseren van verschillende activiteiten. Zo zijn er borrels en feesten, maar ook externe activiteiten zoals excursies naar bedrijven.

Het bestuur van 2018-2019:

• Voorzitter: Wouter van Beek
  • Secretaris: Mark Paquay
  • Penningmeester: Robin Wilcke
  • Commissaris Extern: Sander Feuler
  • Commissaris PR: Maud Jonker
  • Commissaris Schoolzaken: Esmée de Haas
  • Commissaris Intern: Loes Steijaert

De activiteitencommissie 2018 – 2019:

• Ilse Eijkelkamp
  • Floris van Loy
  • Sven van Bezooijen

Activiteitencommissie

Deze commissie gaat over de organisatie van de schoolgerelateerde activiteiten. Dit zal grotendeels de activiteiten zijn die we met onze sponsoren willen plannen. Denk hierbij aan lunchlezingen, workshops en eventueel excursies. In de toekomst wanneer deze commissie wat gegroeid is, is het de bedoeling dat deze commissie zich ook bezig gaat houden met het helpen bij studiekeuzecheck, alumni en eventueel iets in de eventweek etc.

De studiereiscommissie 2018 – 2019:

• Jop Koning
  • Viresh Bhansing
  • Miriam Westerhuis
  • Roos Hanckmann
  • Dirk Schurink

De feestcommissie 2018 – 2019:

• Jaime van Hummel
  • Irene van der Zee
  • Thomas de Witt
  • Angus Schmaloer
  • Dirk van Welij
  • Esmee de Brouwer
  • Simon Bleuzé
  • Youri van Veenendaal

De introcommissie 2018 – 2019:

• Tommie Maas
  • Jeroen van de Kamp
  • Adriènne Micklei
  • Mylene van Melzen

De introductieweek is de aftrap van het schooljaar, maar zeker ook de eerste indruk voor veel mensen op Amoras. De introductiecommissie is het hele jaar bezig met het plannen van het programma, maar daarnaast ook in de weer met het faciliteren van alle benodigde voorzieningen zoals slaapplekken voor 200 man, voedsel en sanitair voor de nieuwe HAN-studenten van de faculteit Engineering.

Ons teamversterken?

Neem contact met ons op via info@svamoras.nl