Raad van Advies

De Raad van Advies is het adviserende en controlerende orgaan van de vereniging. Ze voorzien het bestuur van hulp als het bestuur er niet helemaal uitkomt.

Het RvA

Sv Amoras is al meer dan 5 jaar actief en heeft in die tijd veel kennis en ervaring opgedaan dankzij haar leden. Deze kennis is van onschatbare waarde en kan op verschillende gebieden van belang zijn. Om te voorkomen dat het wiel telkens opnieuw uitgevonden moet worden, is het idee ontstaan om een Raad van Advies (RvA) op te richten.

De RvA bestaat uit deskundige (oud) leden die het bestuur en de overige leden kunnen ondersteunen bij het maken en uitvoeren van beleid. Dankzij hun vergaarde kennis en ervaring kunnen zij goed onderbouwd advies geven en helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen. De RvA fungeert als een onafhankelijk en betrouwbaar orgaan binnen de vereniging en heeft voornamelijk een rol tijdens de Algemene Ledenvergadering.
Oorspronkelijk was het idee om de Raad van Advies de Senaat te noemen. Echter is er uiteindelijk gekozen voor de RvA, omdat dit beter past bij de rol die zij bekleed binnen Sv Amoras.

Als studievereniging van de HAN Engineering opleidingen is Sv Amoras gericht op het ondersteunen van haar leden bij hun studie en het bevorderen van hun ontwikkeling. Door de Raad van Advies in te stellen, kan de vereniging nog beter gebruikmaken van de vergaarde kennis en expertise van haar (oud) leden en zo haar doelen nog beter bereiken.
Ben je ook geïnteresseerd in het delen van kennis en het helpen van anderen bij hun ontwikkeling? Dan is lid worden van Sv Amoras wellicht iets voor jou! Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie.

Winkelwagen