Teamwerk, eigenaarschap en elkaar stimuleren. Dat is waar het bij Royal HaskoningDHV om draait. Als expert word je actief betrokken bij de afstemming met de klant en andere stakeholders. En dat doe je niet alleen, maar samen met collega’s in een multidisciplinair team. Soms met collega’s van andere afdelingen en soms zelfs andere landen. We combineren de vaardigheden en kennis van onze collega’s met de nieuwste digitale toepassingen zoals parametrisch en generatief ontwerp. Zo komen we tot slimme en innovatieve oplossingen en geef je je eigen ontwikkeling een boost.

En onze opdrachtgevers? Die bevinden zich in een breed scala aan markten zoals fast moving consumer goods, data centers, renewable energy, chemie, vastgoed, overheid, onderwijs en zorg. Aan afwisseling dus geen gebrek.

Wij zijn altijd op zoek naar talenten die samen met ons de samenleving willen verbeteren met duurzame en veilige gebouwen, industrie en energievoorzieningen. Talenten die niet alleen technische kennis en kunde hebben, maar ook een flink dosis sociale vaardigheden. En die als geen ander begrijpen dat engineering een digitaal fundament heeft. Ben jij het talent dat wij zoeken?
Klik dan hier!

Winkelwagen