Vertrouwenspersonen

Is je het wel eens overkomen dat mede studenten je wegpesten of dat je niet lekker in je vel zit? Stap dan naar onze student vertrouwenspersonen.

De Amoras vertrouwenspersonen

SV Amoras hecht veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van haar leden. Om die reden heeft de vereniging een vertrouwenspersoon in dienst die erop toeziet dat de leden zich veilig en comfortabel voelen binnen de vereniging.
De vertrouwenspersoon van SV Amoras is beschikbaar voor alle leden die vragen, opmerkingen of zorgen hebben over hun persoonlijke situatie. De vertrouwenspersoon biedt vertrouwelijke en onafhankelijke ondersteuning en advies bij zaken zoals discriminatie, intimidatie, pesten en andere ongewenste situaties.

Bij SV Amoras is de vertrouwenspersoon een belangrijke schakel in het creëren van een veilige omgeving voor alle leden. De vertrouwenspersoon is er niet alleen voor de leden, maar werkt ook nauw samen met het bestuur van de vereniging om preventieve maatregelen te nemen en te zorgen voor een cultuur waarin respect en tolerantie hoog in het vaandel staan.

Als u zich als lid van SV Amoras zorgen maakt over uw persoonlijke situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met de vertrouwenspersoon. U kunt er zeker van zijn dat uw zaak vertrouwelijk zal worden behandeld en dat u deskundig en ondersteunend advies zult ontvangen.
SV Amoras is toegewijd aan het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van al haar leden. Als u vragen heeft over de rol van de vertrouwenspersoon of over andere kwesties met betrekking tot de vereniging, aarzel dan niet om contact op te nemen met het bestuur van SV Amoras.

Bjorn Janssen

Mijn naam is Bjorn Janssen.
Ik ben één vierdejaars student werktuigbouwkunde.
Verder vind ik het leuk om te sporten en een drankje te doen met vrienden.
bmgpjanssen@gmail.com
+31 6 10965577

To be found

Onze vrouwelijke vertrouwenspersoon functie is op het moment nog niet gevuld. Heb jij interesse in deze functie en/of wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op via: info@svamoras.nl

Winkelwagen