Wie zijn wij?

De Voortman Steel Group bestaat uit twee divisies met elk hun eigen kracht en specialisme: Voortman Steel Machinery B.V. (machinebouw) en Voortman Steel Construction B.V (Staalbouw). Binnen ons bedrijf voeren nuchterheid in combinatie met vakmanschap en de passie daarvoor de boventoon. Beslissingen nemen, kunnen we snel. Heb je een goed idee en levert het wat op voor de klant? Voer het dan vooral uit! Als je het niet probeert, kom je ook niet verder. Ondernemerschap zit ons in het bloed. En dat merk je, dat voel je en zie je; waar je je ook in ons bedrijf bevindt.

Voortman Steel Machinery

Ideeën werkelijkheid zien worden; dat klinkt zo mooi, maar het gebeurt bij Voortman Steel Machinery ook echt. En dan gaat het om grensverleggende ideeën. We maken samen met ongeveer 500 collega’s de meest innovatieve machines en productielijnen voor de staalbouw en plaatverwerkende industrie. Voor klanten over de hele wereld. Dit doen we allemaal in eigen huis. Van concept, tot assemblage, testen en het versturen van machines wereldwijd. Daarbij doen we zowel de mechanische, elektrotechnische en software engineering allemaal zelf. Op dit gebied zijn we ook ver met Configure-To-Order. Samen met een klant het traject doorlopen om te komen tot een productielijn die naadloos is afgestemd op zijn proces. Hoe vaak we het ook doen; het is elke keer weer bijzonder en zorgt voor enorm veel voldoening.

Samen leren

Hard werken en plezier hebben in het werk zijn essentieel voor onze bedrijfscultuur. Wij bieden je een actieve rol in één van onze vele technische projecten. Je krijgt van ons alle ruimte voor eigen initiatief en we helpen je waar mogelijk om je stage of afstudeerperiode succesvol te laten verlopen. Daarnaast leren we ook graag van jouw frisse blik op ons bedrijf. We organiseren tijdens je stage- of afstudeerperiode meerdere bijeenkomsten waarbij directie en studenten kennismaken en ideeën met elkaar uitwisselen.

Na je studie

Je zult niet de eerste Voortman-medewerker zijn die na zijn stage of afstudeerperiode bij ons blijft werken. Wij gaan graag met je in gesprek over hoe jij je verdere loopbaan binnen ons bedrijf voor je ziet. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers graag bij ons werken en bieden ze daarom graag mogelijkheden voor hun persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden ambitieuze starters diverse mogelijkheden op dit gebied. Zo kun je deelnemen aan ons traineeprogramma en kunnen we samen een loopbaanplan opstellen.

Ga voor een actueel overzicht van onze vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden naar www.werkenbijvoortman.nl
Wil je meer informatie of heb je vragen?
Neem dan contact op met Annelon Beltman of Sietse Koenjer

Winkelwagen